اخبار و اعلانات

تبریک موفقیت فصلنامه پژوهش های روستایی در سامانه نشریات علمی جهان اسلام به همراهان نشریه

به استحضار می رساند، فصلنامه پژوهش های روستایی در آخرین ارزیابی سامانه نشریات علمی جهان اسلام (ISC) موفق به کسب رتبه Q1 و عنوان نشریه هسته این سامانه (نشان کاپ طلا) با ضریب تاثیر 0/713 بر اساس ارزیابی سال 1396 شده است. این موفقیت ارزنده را خدمت پژوهشگران گرانقدری که با مقالات خود زمینه این توفیق را فراهم نمودند و همچنین خدمت تمام مدیران محترم فصلنامه پژوهش های روستایی تبریک می گوییم. چشم انداز این فصلنامه، موفقیت های بزرگ تر در مقیاس بین المللی است که با همت مدیران و کیفیت بالای پژوهش های نویسندگان گرانقدر مقالات نشریه، بی تردید دست یافتنی خواهد بود، ان شاالله.

ثبت مشخصات کامل تمام نویسندگان به فارسی و انگلیسی در زمان ارسال مقاله

به اطلاع محققان ارجمند می رساند، از این پس مقالاتی که در زمان ارسال دارای مشخصات کامل و دقیق نویسندگان به دو زبان فارسی و انگلیسی نباشند، برای داوری ارسال نخواهند شد.

عدم صدور نامه پذیرش مقاله به صورت دستی

به استحضار نویسندگان و مخاطبان ارجمند فصلنامه پژوهش های روستایی می رساند، با توجه به نامه معاون علم سنجی اداره کل برنامه ریزی و نظارت پژوهشی دانشگاه تهران، از این پس یه منظور پیشگیری از هر گونه تخلف، کلیه مراحل دریافت، داوری، بازنگری، پذیرش و یا رد و در نهایت انتشار مقالات می‌بایست از طریق سایت مجله صورت پذیرد. بنابراین امکان ارائه نامه پذیرش مقاله به صورت دستی و با سربرگ مجله وجود نخواهد داشت. لطفا توجه نموده و درخواست نفرمایید.

کسب رتبه A فصلنامه پژوهش های روستایی در ارزیابی سال 1396 نشریات توسط وزارت عتف

به استحضار نویسندگان گرانقدر فصلنامه پژوهش های روستایی و سایر محققان محترم می رساند، فصلنامه پژوهش های روستایی در ارزیابی نشریات علمی توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1396، رتبه A و امتیاز 87 را کسب نموده است. تحقق این امر، جز با یاری و تعهد علمی و اخلاقی نویسندگان گرانقدر مقالات فصلنامه، میسر نبود. این موفقیت را به مجموعه دست اندرکاران و مخاطبان فصلنامه، تبریک می گوییم.

مطالعه بیشتر

کسب رتبه اول نشریات جغرافیا توسط فصلنامه پژوهش های روستایی از نظر ضریب تاثیر در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام

به اطلاع مخاطبان گرانقدر فصلنامه پژوهش های روستایی می رساند، این نشریه در آخرین رتبه بندی اعلام شده نشریات دارای نمایه در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام با ضریب تاثیر 0/389 بالاتر از همه نشریات رشته جغرافیا قرار گرفته است. این موفقیت را به همه مسئولان و دست اندرکاران نشریه تبریک گفته و دست همه محققانی که با ارائه مقالات ارزشمندشان ما را در رسیدن به این جایگاه رفیع یاری کردند، به گرمی می فشاریم.

درگذشت ویراستار بخش انگلیسی فصلنامه پژوهش های روستایی

متاسفانه باخبر شدیم، جناب آقای حمید خادمی، از مترجمان مجرب و سرشناس کشورمان که از ابتدای تاسیس فصلنامه پژوهش های روستایی به همراه همسر محترمشان، سرکار خانم ذکائی مسئولیت ویراستاری فصلنامه را عهده دار بودند، دار فانی را وداع گفتند. ضمن تسلیت به جامعه فرهنگی ایران و خصوصا همسر گرامی ایشان، از درگاه خداوند برای بازماندگان صبر و برای آن مرحوم، آمرزش و علو درجات را مسئلت داریم.

موفقیت فصلنامه پژوهش های روستایی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام

فصلنامه پژوهش های روستایی، در آخرین جلسه شورای راهبردی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، در بین 693 نشریه نمایه شده دارای ضریب تاثیر در این پایگاه، رتبه 23 را به خود اختصاص داد. این موفقیت چشمگیر را به محققان محترمی که ما را در رسیدن به این موفقیت یاری نمودند تبریک گفته و امیدواریم همچنان شاهد حضور شایسته و خدمات ارزنده نشریه پژوهش های روستایی در عرصه تولید علم و توسعه پایدار ایران اسلامی باشیم